Občni zbor 2022

Pozdravljeni!

Leto je naokrog in prav nič dobro se ni začelo. Malo sem sicer odlašal, pa vidim, da se situacija, ne bo čisto nič spremenila, vsaj ne v zelo kratkem času, zato sem se odločil, da bomo letni zbor izpustili, se bomo dobili, ko bodo za to bolj primerne razmere. Navkljub vsemu pa je članarine potrebno pobrati.

PROSIM ČE LAHKO UREDIMO VSE SKUPAJ DO KONCA MESECA

  • Letna klubska članarina: 20€ (imamo še dva dolžnika za lani)
  • ZPLS: 25€
  • LZS: 0€
  • FAI tekmovalna licenca: 0€
  • GRS nalepka: 6€ (če je možno jo kupite raje direktno)

Kdor želi FAI licenco, bo od sedaj naprej brezplačna, če se boste udeleževali tekmovanj. Če v tekočem letu na tekmovanja ne boste šli na vsaj eno FAI2 tekmovanje, boste plačali 25€.  Pogoj za pridobitev licence je opravljen tečaj o dopingu, ki ga lahko opravite na straneh ADEL WADA. Opraviti morate “Program izobraževanja športnikov na mednarodni ravni”, ki je sestavljen iz dveh delov in testa na koncu.

Najbolje, da vse kar želite obkljukate v trgovini: https://kl-triglav.si/trgovina/

Novi člani, ki ste prestopili iz drugega kluba imate klubsko članarino letos brezplačno, ker smo prejeli denar ob zaprtju vašega kluba (malo kompenzacije).

Smo tudi klub, ki deluje v javnem interesu zato lahko del (max 1%) svoje dohidnine podateite našemu klubu: https://www.olympic.si/podarim. Seveda se toplo priporočamo.

Hvala


Dodaj odgovor